Webo-keukens-op-maat-Mol-Ooms-oven

Onze visie

Webo streeft ten allen tijde naar kwaliteit. Zowel in de gebruikte materialen als in onze personal touch. Een langetermijnvisie staat bij ons voorop, veeleer dan kwantiteit en seriewerk. De degelijkheid van exclusief maatwerk, daar draait het bij Webo om.

In 38 jaar tijd bouwden wij op het gebied van keukens een unieke knowhow op. En ons vakmanschap maakt vooral het verschil. Niet enkel geven we alle expertise door binnen het Webo-team. We staan er ook op dat onze mensen hun vakkennis constant aanscherpen en uitbreiden. Erg nauwgezet volgen wij zo de allernieuwste trends.

Al deze ervaring koppelen wij daarbij aan materialen van uitsluitend hoogwaardige kwaliteit. Wat gedacht van basisplaten van de hoogste densiteit met een dikte van 18mm, solide stootranden en kantstroken van pvc, extra stevige rugzijden, meubelbeslag van het gerenomeerde merk Blum en in plaats van de gebruikelijke 3 laklagen garanderen wij er 7 tot 8. Ons geautomatiseerd en ultramodern machinepark (zie ook atelier) laat ons bovendien toe om de gehele productie in eigen beheer uit te voeren, hand in hand met een doorgedreven kwaliteitscontrole tijdens alle stappen van het proces.

/ Maak een afspraak

Ons atelier

Webo biedt onderdak aan de modernste apparatuur. Wij werkten als één van de eersten met de bekende CNC-gestuurde machines en ook vandaag blijven wij investeren in ons machinepark en de bijhorende automatisering. Onze paradepaardjes? Van opdeelzagen tot spuitcabines en droogkamers, allerhande persen en afplakmachines. Dit alles laat ons toe alle onderdelen met de grootste precisie te vervaardigen. Onze vaklui zorgen uiteindelijk tijdens de plaatsing bij u thuis voor de ongeëvenaarde finishing touch.

/ Maak een afspraak

Toonzaal

Niets zo belangrijk in uw zoektocht naar een keuken voor een nieuwe woning of bij een renovatie dan deze ook ‘in ‘t echt’ eens te kunnen aanschouwen. Kom dus gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Geel en Vorselaar.

U helemaal thuisvoelen in uw keuken, voor minder doen wij het niet. Vandaar is het zo belangrijk om uw toekomstige keuken naast deze op voorhand te zien ook al een keertje te voelen, ruiken of zelfs te smaken. Onderneem bij ons een heuse ontdekkingsreis. Laat u inspireren door meer dan 23 keukens, badkamers en dressings in diverse stijlen en met de meest uiteenlopende uitrustingen verspreid over een oppervlakte van meer dan 850m2.

Ons verkoopsteam en ontwerpers staan u met raad en daad bij. Zij reiken u de waanzinnigste ideeën en professioneel advies aan. Zonder enig probleem stemmen ze de exacte uitvoering af op uw voorkeur of worden de afmetingen van de modellen ter plekke aangepast zodat uw droomkeuken in geen tijd als gegoten zit bij u thuis.

/ Toonzaalmodellen
Webo-keukens-op-maat-vorselaar-geel-antwerpen-kookdemonstraties

Kookdemonstraties

Een keuken enkel en alleen om naar te kijken? Akkoord: het oog wil ook wat. Maar wij bouwen onze keukens in eerste instantie toch om lekker in te koken. Wij geven dus graag het goede voorbeeld. Op regelmatige basis organiseren wij in onze toonzalen fijne kookdemonstraties. Ideaal om op die manier kennis te maken met nieuwe toestellen. En nog op het menu bij al dat lekkers: heerlijk advies van specialisten op zowel culinair als technisch vlak. Hou zeker onze webstek in de gaten voor de data van de kookdemonstraties.

/ Maak een afspraak
WEBO-Keukens-maatwerk-TIJD VOOR UW PROJECT

TIJD VOOR UW PROJECT?

Bedankt voor uw bericht!
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Webo keukens

Sassenhout 25
2290 Vorselaar
Tel: 014/22 45 78

info@webokeukens.be

 

OPENINGSUREN TOONZAAL
Maandag tot vrijdag
10.00 tot 12.00 en 13.00 tot 17.00
Zaterdag 10.00 tot 16.00
Zondag gesloten