• Ontdek onze normen…

VISIE

Webo streeft ten allen tijde naar kwaliteit. Zowel in de gebruikte materialen als in onze personal touch. Een langetermijnvisie staat bij ons voorop, veeleer dan kwantiteit en seriewerk. De degelijkheid van exclusief maatwerk, daar draait het bij Webo om.

In 38 jaar tijd bouwden wij op het gebied van keukens een unieke knowhow op. En ons vakmanschap maakt vooral het verschil. Niet enkel geven we alle expertise door binnen het Webo-team. We staan er ook op dat onze mensen hun vakkennis constant aanscherpen en uitbreiden. Erg nauwgezet volgen wij zo de allernieuwste trends.

Al deze ervaring koppelen wij daarbij aan materialen van uitsluitend hoogwaardige kwaliteit. Wat gedacht van basisplaten van de hoogste densiteit met een dikte van 18mm, solide stootranden en kantstroken van pvc, extra stevige rugzijden, meubelbeslag van het gerenomeerde merk Blum en in plaats van de gebruikelijke 3 laklagen garanderen wij er 7 tot 8. Ons geautomatiseerd en ultramodern machinepark (zie ook atelier) laat ons bovendien toe om de gehele productie in eigen beheer uit te voeren, hand in hand met een doorgedreven kwaliteitscontrole tijdens alle stappen van het proces.