TOONZAAL

Niets zo belangrijk in uw zoektocht naar een keuken voor een nieuwe woning of bij een renovatie dan deze ook ‘in ‘t echt’ eens te kunnen aanschouwen. Kom dus gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Geel en Vorselaar.

U helemaal thuisvoelen in uw keuken, voor minder doen wij het niet. Vandaar is het zo belangrijk om uw toekomstige keuken naast deze op voorhand te zien ook al een keertje te voelen, ruiken of zelfs te smaken. Onderneem bij ons een heuse ontdekkingsreis. Laat u inspireren door meer dan 23 keukens, badkamers en dressings in diverse stijlen en met de meest uiteenlopende uitrustingen verspreid over een oppervlakte van meer dan 850m2.

Ons verkoopsteam en ontwerpers staan u met raad en daad bij. Zij reiken u de waanzinnigste ideeën en professioneel advies aan. Zonder enig probleem stemmen ze de exacte uitvoering af op uw voorkeur of worden de afmetingen van de modellen ter plekke aangepast zodat uw droomkeuken in geen tijd als gegoten zit bij u thuis.

HOE WIJ WERKEN

Klanttevredenheid komt bij ons op de eerste plaats. Bij Webo hameren we op een prima begeleiding en stipte afspraken; van het allereerste verkennende gesprek tot de finale oplevering.

Het traject:

  • kennismaking
  • ontwerpersteam verwerkt uw feedback rond voorkeuren en verwachtingen
  • offerte en bijbehorend 3D-ontwerp
  • bespreking en eventuele bijsturingen, gekoppeld aan een rondleiding in atelier
  • finaliseren ontwerp én offerte, opmaak plan nutsvoorzieningen
  • finale opmeting
  • bekendmaking plaatsingsdatum (hou rekening met zo’n 10 werkweken na opmeting)

 

KOOKDEMONSTRATIES

Een keuken enkel en alleen om naar te kijken? Akkoord: het oog wil ook wat. Maar wij bouwen onze keukens in eerste instantie toch om lekker in te koken. Wij geven dus graag het goede voorbeeld. Op regelmatige basis organiseren wij in onze toonzalen fijne kookdemonstraties. Ideaal om op die manier kennis te maken met nieuwe toestellen. En nog op het menu bij al dat lekkers: heerlijk advies van specialisten op zowel culinair als technisch vlak. Hou zeker onze webstek in de gaten voor de data van de kookdemonstraties.

 • Webo-keukens-op-maat-vorselaar-geel-antwerpen-kookdemonstraties