STIJLEN

Bij Webo kan u terecht voor alle stijlen. Toch springen er voor ons twee stijlen uit: de landelijke en moderne stijl. Het is ook in deze twee segmenten dat we onze eigen modellen ontwikkelen. Ongeacht de stijl vindt u bij Webo-keukens volgende aandachtspunten in heel het gamma terug: ergonomie, verlichting, organisatie, onderhoud en uitstraling. Wij zoeken steeds naar het juiste evenwicht tussen kleuren en samenstelling. Functionaliteit is belangrijk, maar gezelligheid evenzeer.

De landelijke stijl is en blijft het paradepaardje binnen het aanbod van Webo. De verticale lijnen, de consoles, de kroonlijsten, de typische kap en de ingebouwde verlichting zorgen steeds weer voor een ontzettend innemende charme. Opstellingen, kleuren en afwerkingen binnen deze stijl zijn erg talrijk. Hetzelfde geldt trouwens voor onze moderne keukens. Die worden getypeerd door een open en erg minimalitisch design, telkens opgebouwd volgens strakke en horizontale lijnen. Ook hier zijn de mogelijkheden legio.

Aangepast aan de fysieke mogelijkheden:

Naarmate u ouder wordt, veranderen soms de behoeften. Wij hebben alle expertise in huis om uw keuken optimaal aan te passen aan uw fysieke mogelijkheden. Geen enkele inspanning of ingreep is ons te veel om een en ander aan te passen zodat u zonder enig struikelblok of handicap aan de slag kunt. Discretie is bij ons vanzelfsprekend.