WEBO: uw keukenbouwer én interieurspecialist

Dat wij meer dan 40 jaar jaar geleden begonnen als keukenbouwer en hier onze absolute core-business alsook ons fel geprezen uithangbord van maakten, dat mag wel duidelijk zijn. Eender welke opdracht: wij gaan steeds tot het uiterste. Van het allereerste gesprek tot aan de ontwerptafel, de uitvoering in ons atelier en de uiteindelijke plaatsing bij u thuis. Vakmanschap, geheel up to date en mee met de nieuwste trends, staat in alle stadia van het ontwikkelingsproces centraal.

Welnu, diezelfde kennis lag ook aan de basis van de nieuwe uitdagingen die Webo in de loop der jaren op zijn pad aantrof. Hoe vaak klonk het niet bij onze enthousiaste klanten: “Zouden jullie ook geen badkamermeubel kunnen maken?”. Of: “ik heb in mijn woonkamer een nieuw ingebouwd TV-meubel nodig” en “is het niet mogelijk om misschien wat wandkasten in onze dressoir te ontwerpen”? Vanuit al die vragen gingen wij ons als gespecialiseerd keukenbouwer eveneens steeds meer toeleggen op interieur in al zijn facetten. Op zich was dit voor WEBO hoegenaamd geen grote stap gezien de expertise en de prima uitgeruste ateliers die we hiervoor in huis hebben. Met de nodige trots mogen wij ons zo vandaag ook ervaren interieurspecialist noemen. Onze tevreden klanten en de ontelbare geslaagde realisaties zijn daar het beste bewijs van.

Vragen of advies nodig rond uw interieur? Geef gerust een seintje en voor u het weet staan we bij u op de stoep klaar om er samen in te vliegen.